Pasta med tomatsaus og grønne linser
Kjempegodt, det blir liksom Bolognese erstatning for å gjøre dette til en veggis-middag
Ingredienser:
Ghee eller annen olje til steking
2 løk
2 fedd hvitløk
1 gulrot
Ca 8 friske tomater
Salt, pepper og sukker
Parmesan
Fremgangsmåte:
Speltpasta:
Kokes som anvist på pakken.
Tomatsaus:
Stek løk og hvitløk i ghee/olje. Tilsett raspet gulrot. Tilsett tomatene, som er delt opp i grove biter. Tilsett ½ ss sukker ca. Du kan velge å skolde tomatene først, men da er det ikke lenger en middag laget på ti minutter. La at koke på svak varme i ca 10 min. Tilsett salt og pepper, og blend alt med en stavmikser.
Små grønne linser:
Linser trenger ca 15-20 min å koke – og kan kokes dagen før. Når de er ferdig kokt, ta dem over i sil, tilbake i gryten, og tilsett god olivenolje og salt og pepper.
Alle ingredienser er så sunne, så en kan ha mye saus og linser og mindre pasta om en ønsker.
Serveres med revet parmesan.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!