Sjekk ut den nye gruppen med stive!

Nytt kurs for stive startet på mandag. stive-ams-1

Det var gøy!

Alle ble avbildet i det som SKAL bli «før»-varianten. Ti personer med ti helt forskjellige kropper og utfordringer. Slik liker jeg. Første, Annika, psyket ut de fleste med hennes fleksibilitet; på dette kurset er det både folk som ikke har gjort noe yoga i det hele tatt, og folk som har gått i flere år. Felles for dem alle er at de både vil bli mykere og få seg et boost i praksisen.

Jeg får dermed ti forskjellige utfordringer. Den første er å få elevene til å forstå at det er deres egen innsats som gjør jobben. Jeg gjør min jobb, og følger dem opplegget, gjør de også sin. De har allerede fått kjenne på at dette IKKE er tid til prat mellom stillinger, utenom den som er høyst nødvendig. Og at en må være «slått på» hele tiden. stive-uttanasana-m-vegg

De fikk kjørt seg godt første gang, og det tok ikke lang tid før vinduene på det lille yogarommet var «naturlig frostet», som en av deltakerne sa.

Allerede andre gang kunne Kjetil konstatere at han har aldri vært så myk før – som viser at egeninnsatsen er bra (og at metoden funker :-)). Spesielt spennende for meg, siden han har titan installert to eller tre plasser i ryggen, og vi har funnet mye ut hva som har forårsaket ryggproblemene hans. De er like relevant å jobbe med ryggproblemene nå, som før operasjonene. For årsaken til problemene går ofte ikke vekk selv om en opererer problemområdet.

Kurset er seks ganger, mandager og torsdager. Vi jobber oss mot et best mulig resultat. La oss håpe at deltakerne er både målrettede og forfengelige nok til at før-etter resultatet blir bra!

Så lenge vi gjør det beste vi kan, kan ingenting bli bedre!

stive-anne-grethe stive-annika stive-heidi stive-kjetil stive-mark stive-morten stive-pål stive-roar stive-siri stve-azi

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*