om-meg_1Jeg er yogalærer hos YogaYoga, og jeg holder foredrag om temaene på denne bloggen. I tillegg til å drive YogaYoga.

Jeg startet YogaYoga i januar 2003, og i dag er vi flere yogalærere som jobber både på våre to yogastudio i Stavanger, og i mange bedrifter i området.

Utdannelse:

Sivilingeniør i 1998 innenfor petroleumsøkonomi (jeg tror det heter industriell økonomi nå) med fordypning i prosjektledelse og kontraktsbehandling.

Jobbet i fem år som risikoanalytiker i store nordsjøprosjekter, og som konsulent og prosjektleder i it-bransjen, rettet mot oljeindustrien.

I 2004 startet jeg YogaYoga, som jeg tenkte skulle være et sideprosjekt til «den skikkelige jobben», men det gikk bedre enn tenkt, så det har vært min hovedjobb siden.

I 2010 ble jeg sertifisert Iyengar yogalærer, etter flere års utdannelse. Jeg fortsetter dette utdanningsløpet.

Jeg utdanner meg også innenfor Ayurveda. I tillegg har jeg, og har hatt, glede av en rekke styreverv. Det er kjekt når en selv har bygget opp en bedrift.

Familie:

Jeg er gift med Torbjørn, og vi har tre barn født i 2003, 2005 og 2009. Jeg er født i 1973.

Interesser:

Jeg er veldig interessert i hvordan vi i Norge forholder oss til vår egen helse og miljøet rundt oss.

Min interesse er åpenbart yoga. Så liker jeg veldig å være på fjellet. Jeg liker også godt å lage og spise mat, og å være med familien min, og venner.

Kontakt: bodil(at)yogayoga.no, tlf 41164694