Monstersuppe
Dette er en suppe som er laget på rester av en spinatsuppe, men vi syntes alle at den så så ekkel ut, at vi kalte den monstersuppe.
Det overraskende var at alle i familien likte den veldig godt! Om det skyldtes «tenner» eller «innvoller» vet vi jo ikke. Men det er jo et pluss når alle liker en sunn middag.
Ingredienser:
½ l spinatsuppe, eller ½ pk frossen spinat, + 2 dl melk + en liten løk
¼ purre i tynne skiver (= tarmer)
1 rødbet i små biter (= bein)
2,5 dl kikerter (= tenner)
4-5 små tomater (= innvoller)
1 stor bunt persille, hakkes
1-1,5 dl vann
Tilsett mer melk (eller lignende) om ønskelig.
Fremgangsmåte:
Varm opp spinatsuppen sammen med ca en liter vann.
Tilsett rødbeter, purre og kikerter. Kok i ca 10 min.
Tilsett oppskåret små tomater og persille mot slutten.
Tilsett mer vann/melk om ønskelig.
Kan serveres med yoghurt eller rømme.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!