Wok med tofu og kokosmelk

Kjempegodt alternativ til kjøtt.

Tofuen kjøper vi på Norvina, eller på Økologisk gård. Fordi de selger tofu som er fast.

tofu-og-ris

Ingredienser til 4 personer:

3,5 dl ris

5 dl vann

2 små løk

2 fedd hvitløk

2 gulrøtter

1 rød paprika

Friske bønnespirer, ½ boks

1 boks ananas

1 blokk tofu – marineres i en brødpose i terninger i 4 ss soyasaus.

1 boks kokosmelk

1 ts rød currypaste (selges på innvandrerbutikk, eks Norvina. Kan sløyfes)

Frisk ingefær, gjerne 2 ss revet

Frisk koriander

 

Fremgangsmåte:

Skjær tofu i terninger. Marinér i en brødpose med soyasaus.

Vask risen, og kok risen i 15-20 min på svak varme, til den er «tørr».

Hakk alle grønnsakene.

Stek løk i kokosolje (eller annen olje). Tilsett hvitløk, så gulrøtter. Tilsett paprika etter noen minutter. Tilsett kokosmelk, currypaste, tofu, ananas og ingefær.

Tilsett bønnespirer og koriander til slutt

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*