Wok med tofu og kokosmelk
Kjempegodt alternativ til kjøtt.
Tofuen kjøper vi på Norvina, eller på Økologisk gård. Fordi de selger tofu som er fast.
Ingredienser til 4 personer:
3,5 dl ris
5 dl vann
2 små løk
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
1 rød paprika
Friske bønnespirer, ½ boks
1 boks ananas
1 blokk tofu – marineres i en brødpose i terninger i 4 ss soyasaus.
1 boks kokosmelk
1 ts rød currypaste (selges på innvandrerbutikk, eks Norvina. Kan sløyfes)
Frisk ingefær, gjerne 2 ss revet
Frisk koriander
Fremgangsmåte:
Skjær tofu i terninger. Marinér i en brødpose med soyasaus.
Vask risen, og kok risen i 15-20 min på svak varme, til den er «tørr».
Hakk alle grønnsakene.
Stek løk i kokosolje (eller annen olje). Tilsett hvitløk, så gulrøtter. Tilsett paprika etter noen minutter. Tilsett kokosmelk, currypaste, tofu, ananas og ingefær.
Tilsett bønnespirer og koriander til slutt
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!