Vi har fått egen vaskeekte indisk Ayurvedaekspert!

Fremover vil det komme flere innlegg som er forskjellige helse-tips. Disse tipsene er fra Ayurvedalege Dr.Sachin Sarpotadar fra Pune, India.

Sachin-1

Dr.Sachin Sarpotadar utenfor kontoret sitt.

To ganger i året holder jeg kurs på Costa Brava kysten i Spania. En av de største grunnene til at vi er på akkurat denne plassen, er at det er et veldig bra Ayurvedasenter på dette hotellet. Dette senteret blir drevet at Dr. Shirish Deshpande.

Jeg har etter hvert blitt godt kjent med de forskjellige legene. Dette er leger som er bosatt i Pune, India, som skifter på å reise til Spania for å jobbe.

Jeg selv tar en Ayurvedautdannelse nå, og har fått masse hjelp av dem til å forstå dette faget.

I august i år, var det Dr.Sachin Sarpotadar som var utplassert lege. Vi ble godt kjent, og jeg ble imponert over hans pedagogiske evner. Han var utrolig flink til å få meg til å forstå en rekke ting. Og det er litt av en evne, å sette seg ned på mitt nivå, når han selv har gitt ut åtte bøker i Ayurveda (på universitetsnivå), og har en milelang CV. Planen er at han etter hvert skal komme til Stavanger for å holde kurs, og gi konsultasjoner.

Det betyr at det kommer flere innlegg på bloggen med han som kilde.

Målet mitt er at vi skal forstå helse på en enkel og fornuftig måte, slik at vi kan gjøre enkle grep for å få en bedre hverdag. Og slik jeg har forstått det, har vi masse å lære av Ayurveda.

Se deres bio her.

Se deres hjemmeside her.

Si fra hvis det er noe dere ønsker å lese om! Jeg får flere henvendelser, og det er veldig kjekt!

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*