Hvordan forvalter du helsen din?

Jeg syntes det var helt fantastisk å oppdage Iyengar yoga – så mange år etter jeg hadde gjort yoga, og så mange år etter at jeg hadde trent mye.

Iyengar yoga er så fantastisk genialt, med at det kan praktiseres på hver enkelt sitt nivå, og til hver enkelt sitt behov. Gjennom hele livet.

Jeg personlig kan ikke forstå at folk ønsker å gjøre ting halvveis når det gjelder sin egen helse.

Jeg tenker at hvert minutt en investerer i sin egen helse, må være så lurt og så effektivt som mulig. Hvorfor gjøre noe med halvveis kvalitet når en kan gjøre noe med høy kvalitet når det gjelder sin egen helse? Her snakker vi vår egen hverdag, nåtid og fremtid.

BKS Iyengar sa «Yoga can cure what can be cured and endure what cannot be cured».

Jeg synes det beskriver yogaen vår så utrolig godt. Vi har alle ting vi kan fikse, vi har alle ting vi ikke kan fikse, men kan forbedre.

Om det er rygg, stressnivå, skulder, nakke, medfødt skade, kronisk skade osv. Jeg har så utrolig mange suksesshistorier fra elever. Både fra elever som har gått over en kortere periode, og fra elever som har gått hos oss i årevis. Jeg er like imponert over alle sammen, og deres innsats.

Jeg har kjempemange eksempler på meg selv. Ting som har blitt fikset, og ting jeg kan leve fint med. Det enkleste eksempelet på meg er at jeg har noen kne som ble ferdige med det meste for mange år siden. Men det lever jeg veldig greit med – på grunn av Iyengar yoga.

Hvis en gjør det rette for helsen sin, så kan helsen tåle så mye annet en har lyst til å gjøre. DET synes jeg er viktig.

Dvs investerer en i en god basis, får en større mulighet til å gjøre hva en vil resten av tiden.

Og jeg mener at Iyengar yoga + friluftsliv gjør susen. Da trenger en ikke mer. Er min påstand. Som jeg lever etter.

Velkommen til oss!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*