Teacher Training – to år ut i løpet     

Våre lærere Kristine, Mei og Mona har blitt helt rå!

Vi hadde samlingmed yogalærerutdanningen med Glenn Ceresoli i mai, og da var det også prøveeksamen.Det er en fin test på hva en har forstått, og hva en må jobbe videre med.

Å bli sertifisert Iyengar yoga lærer er så utrolig omfattende. At folk ikke kan forstå hvor omfattende det er, er veldig forståelig.

Iyengar yoga er for oss som er spesielt interessert i å lære – og gå i dybden – og det får vi.

Utdannelsen gir ingen garanti for at en får gå opp til eksamen – og i tillegg – eksamen har snitt på ca 50% bestått.

Hvorfor gjør vi det? Vi kunne valgt så mye lettere løsninger.

Fordi vi lærer yoga, vi lærer om oss selv, og vi lærer å se og hjelpe andre, med et helt fantastisk verktøy; yoga. Vi leter ikke etter de lette løsningene.

Jeg er så glad for at jeg er inne i dette systemet, for dette systemet er så gjennomtenkt og omfangsrikt, at jeg kan lære resten av livet. Hele tiden med min egen praksis og erfaring implementert i prosessen.

Dette gjelder både om en er lærer og elev. Når en er lærer er en mest elev, og litt lærer. Slik skal det være. Vi skal alltid lære.

Know your capacities and continually improve upon them.

BKS Iyengar

Og nå har altså Kristine, Mei og Mona jobbet i flere år, og nå ser vi virkelig resultater. Utrolig kjekt å se. Jeg håper dere vil komme på timene våre – de utvikler seg hele tiden. Så vi vil ikke bli sammenlignet med to år tilbake i tid – eller to år frem i tid.

Når du kommer til oss, kommer du til noen som hele tiden ønsker å lære mer. Det får dere utrolig mye igjen for som elever.

Og vi får lære utrolig mye av alle dere elever.

Velkommen til oss!

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*