Grønnkålchips

Dette er utrolig godt! Og- det hadde jeg aldri trodd. Det er viktig å velge god olivenolje og urtesalt.

I tillegg er grønnkål syyykt sunt, så det kan ikke bli bedre enn dette.

 

Ingredienser:

1 pk grønnkål, eller tilsvarendegronnkalchips

3-4 ss olivenolje

urtesalt

 

Fremgangsmåte:

Vask og tørk grønnkål i en salatsentrifuge (om du har)

Riv opp grønnkål i passe stykker. PS de krymper ganske mye.

Legg i en bolle, bland inn olivenolje.

Legg på to stekebrett med bakepapir. Stek på varmluft i 15-30 min. Rør rundt en gang imellom. Du tar ut grønnkålen når den er ferdig tørket – det vil du se.

Avkjøl, og dryss på urtesalt. Server.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*