Bakte rødbeter med Creme Fraiche
Ingredienser:
4 rødbeter
½ boks Creme Fraiche
Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Hvis det er mye jord på rødbetene, vask dem først. Evt. skjær av topp og bunn om nødvendig – der fester det seg ofte veldig mye jord.
Bak rødbetene med skallet på i ca en time på 200 grader.
Skrell rødbetene, kutt dem i terninger.
Bland med Creme Fraiche, salt og pepper.
Passer godt til masse forskjellig mat! Kan spises varm eller kald.
Jeg lærte denne oppskriften av Lisa Nicolas, min gode venninne som bor i Verbier. Kjempeflink med kosthold, tidligere kulekjører og frikjører, nå skilærer, yogalærer, massør og skiguide.
Dette var det som skulle til for at jeg skulle like rødbeter, det smaker utrolig godt.
Og er du en av de som liker å dekorere; kjempefine farger i et måltid, spesielt om du ikke rører Creme Fraiche for mye inn.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!