Ovnsbakte grønnsaker og omelett med spinat
Dette er en virkelig enkel veggis-middag, som gir nok mat.
Ingredienser:
Grønnsaker,som poteteter, gulrøtter, sellerirot, persillerot, løk
Olje, eks oliven
Urter, eks timian
Egg, beregn 2 stk pr person
Spinat
Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Vask grønnsakene. Kutt dem i biter. Legg dem i en ildfast ovn, vend dem i oljen.
Bak dem i 30-60 minutter (avhengig av mengde og str på grønnsakene). Ta på salt og pepper før servering.
Pisk sammen egg. Tilsett litt vann, salt og pepper. Hell i en varm stekepanne med olje. Legg på spinat. Når eggene begynner å stivne, folder du omeletten.
Variant: Erstatt vann med fløte, og ha ost på omeletten.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!