Ovnsbakte grønnsaker og omelett med spinat

Dette er en virkelig enkel veggis-middag, som gir nok mat.

ovnsbakt_grønnsaker

 

Ingredienser:

Grønnsaker,som poteteter, gulrøtter, sellerirot, persillerot, løk

Olje, eks oliven

Urter, eks timian

Egg, beregn 2 stk pr person

Spinat

Salt, pepper

 

Fremgangsmåte:

Vask grønnsakene. Kutt dem i biter. Legg dem i en ildfast ovn, vend dem i oljen.

Bak dem i 30-60 minutter (avhengig av mengde og str på grønnsakene). Ta på salt og pepper før servering.

Pisk sammen egg. Tilsett litt vann, salt og pepper. Hell i en varm stekepanne med olje. Legg på spinat. Når eggene begynner å stivne, folder du omeletten.

Variant: Erstatt vann med fløte, og ha ost på omeletten.

ovnsbakt-gr-og-omelet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*