Høstpasta  med tyttebær, sopp, ruccola og haluomi

Denne har vi laget forskjellige ganger i litt forskjellige varianter. Det er høstsmak, med tyttebær og sopp, uten vilt. Kjempegod kombi. Hvis en ikke vil ha vilt.

Istedenfor pasta, kan en ha poteter, potetmos, quinoa etc.

 

Ingredienser:

4 personer

 

250 g pasta

1 pk ruccola

1 stor pose champignion eller annen sopp

½-1 dl fløte hostsalat-med-tyttebaer

2 dl valnøtter

1 brokkoli

1 pk haluomi

3 dl tyttebær

2-4 ss valgfritt sukker

salt, pepper

 

 

Fremgangsmåte:

 

Kok pasta. Rens og kutt opp sopp i ønsket størrelse. Kok opp vann til brokkoli. Stek sopp i smør eller ghee. Salt på soppen, stek soppen ferdig. På slutten tilsettes fløte. Varm opp, og tilsett grovhakkede valnøtter. La surre. Kok brokkoli i buketter, 3-5 minutter. Skjær haluomi i ½ cm tykke skiver, stek gyldne og sprø på varm panne. Vask ruccola, og rør tyttebær med ønsket type sukker, med ønsket mengde sukker.

 

Server med pasta underst, så ruccola, brokkoli, sopp, haluomi og tyttebær.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*