Høstpasta med tyttebær, sopp, ruccola og haluomi
Denne har vi laget forskjellige ganger i litt forskjellige varianter. Det er høstsmak, med tyttebær og sopp, uten vilt. Kjempegod kombi. Hvis en ikke vil ha vilt.
Istedenfor pasta, kan en ha poteter, potetmos, quinoa etc.
Ingredienser:
4 personer
250 g pasta
1 pk ruccola
1 stor pose champignion eller annen sopp
½-1 dl fløte
2 dl valnøtter
1 brokkoli
1 pk haluomi
3 dl tyttebær
2-4 ss valgfritt sukker
salt, pepper
Fremgangsmåte:
Kok pasta. Rens og kutt opp sopp i ønsket størrelse. Kok opp vann til brokkoli. Stek sopp i smør eller ghee. Salt på soppen, stek soppen ferdig. På slutten tilsettes fløte. Varm opp, og tilsett grovhakkede valnøtter. La surre. Kok brokkoli i buketter, 3-5 minutter. Skjær haluomi i ½ cm tykke skiver, stek gyldne og sprø på varm panne. Vask ruccola, og rør tyttebær med ønsket type sukker, med ønsket mengde sukker.
Server med pasta underst, så ruccola, brokkoli, sopp, haluomi og tyttebær.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!