Glenn – læreren som tar oss fremover

Når du kommer til oss på yoga, så har vi lang erfaring, lang utdannelse, og en sterk egenpraksis. Men vi får så mye mer enn det!

Fire ganger i året kommer Glenn til Stavanger. Da har vi fire ganger/6 (forlengede) helger der vi får lære mer av Glenn som har 40 års erfaring med intens yogastudier. Dvs i hovedsak praksis. Som han sa på yogatimen i Italia:

«There are probably several of you that are more specialised in a thing than me. But not asanas. I doubt that. You cant beat 40 years of intense, consistent practice”.

Snakk om det.

På den måten kan vi lære av han, fordype oss på det nivået vi er – med input fra en lærer som-er-mye-mer-erfaren-enn-oss flere ganger i året.

Hva betyr dette for dere som er elever?

Det betyr kjempemye! Det er derimot ikke sikkert at dere merker det direkte. Det skal det heller ikke, nødvendigvis. Vi er ikke kopier av hva han sier, viser og forteller. Vi er resultatet av hva vi lærer, hvordan vi lærer det, hvordan vi oppfatter det, og hvordan vi formidler det videre til våre elever. Og våre elever spenner helt fra helt nybegynnere til et veldig høyt nivå.

På samme måte som at en lege går på konferanse, og lærer om noen nye medisiner, så går heller ikke legen rett tilbake og foreskriver disse medisinene til noen som ikke skal ha dem. Men legen har fått mer kunnskap og erfaring uansett.

Dere som elever skal oppleve at vi er der for dere.

Og vi lever etter Glenn sitt sitat:

“Everything you do, yoga can make you do it better.”

Det prøver vi å følge opp så godt vi kan til alle våre elver. Våre elever har mange forskjellige motivasjoner til å gjøre yoga, og vi skal støtte opp om dette så godt vi kan.

Vi håper å se dere! Du kan bestille hele kurset, eller du kan bestille de enkeltøktene du selv ønsker. 

Vi håper at våre egne «vanlige» elever også vil være med på hele – eller deler av kurset. Da får du se hva grunnlaget ditt kan gjøre for deg, for å ta deg et steg lenger. Du vil få mer forståelse hva som ligger rundt neste sving. Og du vil bli enda mer introduser til filosofien som ligger bak yogaen. Håper å se dere!

 

Samtidig kan jeg avslutte med Prashant Iyengar sine ord;

«you all want good teachers – but are yourself good students”?

Vi kan lære dere så mye som dere har kapasitet til å ta imot. Vi vet at det er forskjellig fra person til person, av alle mulige grunner. Det respekterer vi – selvsagt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*