Kikertsuppe
Igjen en enkel suppe med nok proteiner og karbohydrater
Ingredienser:
2 små, eller 1 stor løk
2 fedd hvitløk
Olje/smør/ghee til steking
3 poteter
3 dl kokte kikerter
Grønnsaksbuljong
1-2 dl melk eller fløte
Masse persille eller andre urter
Fremgangsmåte:
Hakk grønnsakene.
Varm opp olje/smør/ghee i en gryte. Stek løk, tilsett hvitløk. Tilsett potetene og kikertertene. Tilsett ca 1,5 liter vann. La koke i ca 15 min.
Tilsett hakket persille. La noe være igjen til pynt.
Bruk en foodprocessor til å blende suppen. Det blir ikke blendet nok med en stavmikser, på grunn av kikertene.
Tilsett 1-2 dl melk eller fløte. Varm opp igjen.
Det er nok næring i suppen, så en trenger ikke noe tilbehør.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!