Quinoasalat med granateple og mango

Veldig veldig god variant av quinoa! Stappet av proteiner gjør at du ikke trenger noe mer av det.

4 pers alene, holder til flere om det er en av flere retter.

Ingredienser:

4 dl vann
2 dl lys quinoa, gjerne Go Green
1 mango
½ granateple (eller 1 om du har tid til å ta ut alt (!))
2 vårløk
½ rødløk (kan sløyfes)
lime
god olivenolje
salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, tilsett quinoa, la koke på svar varme ca 15 min til kokt inn. Avkjøl til ca romtemperatur.

Skjær opp mango i terninger, vårløk og rødløk i skiver, og ta kjernene ut av granateplet.

Bland dette med quinoaen, tilsett olivenolje i ønsket mengde, og salt og pepper.

Enkelt og kjempegodt!

Kan spises alene, eller sammen med hva som helst.

Vegetarmiddager blir helt klart tatt noen nivå opp når en har flere retter.

Det gjør at noen av rettene kan vare i flere dager.

Forslag å ha sammen med denne:

Grønn salat av hva som helst du liker

Stekt/kokt/posjert egg

Stekt Haluomi (ost)

Salat med hjertesalat, avokado og chevre

Søtpotetsalat med masse god energi

Salat med festost og bakte grønnsaker

Jordskokkpannekaker og løkpai

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*