Quinoasalat med granateple og mango
Veldig veldig god variant av quinoa! Stappet av proteiner gjør at du ikke trenger noe mer av det.
4 pers alene, holder til flere om det er en av flere retter.
Ingredienser:
4 dl vann
2 dl lys quinoa, gjerne Go Green
1 mango
½ granateple (eller 1 om du har tid til å ta ut alt (!))
2 vårløk
½ rødløk (kan sløyfes)
lime
god olivenolje
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok opp vann, tilsett quinoa, la koke på svar varme ca 15 min til kokt inn. Avkjøl til ca romtemperatur.
Skjær opp mango i terninger, vårløk og rødløk i skiver, og ta kjernene ut av granateplet.
Bland dette med quinoaen, tilsett olivenolje i ønsket mengde, og salt og pepper.
Enkelt og kjempegodt!
Kan spises alene, eller sammen med hva som helst.
Vegetarmiddager blir helt klart tatt noen nivå opp når en har flere retter.
Det gjør at noen av rettene kan vare i flere dager.
Forslag å ha sammen med denne:
Grønn salat av hva som helst du liker
Stekt/kokt/posjert egg
Stekt Haluomi (ost)
Salat med hjertesalat, avokado og chevre
Søtpotetsalat med masse god energi
Salat med festost og bakte grønnsaker
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!