Julekalender på YogaYoga

adventskalender-1
Vi er godt i gang med julekalender på YogaYoga, på Instagram og Facebook.

Hver dag, fra 1. til 24. desember legger vi ut en liten yoga-film. Denne viser yogalærerne våre som gjør ett-eller-annet yoga.

Iyengar yoga er så omfattende (som jeg har sagt en del ganger tidligere…), og det gjør det enda kjekkere med en slik kalender, synes vi.

Vi viser enkle og mer avanserte stillinger. Vi viser bruk av noe utstyr, og litt hvordan vi justererer. Vi viser også en del vinyasaer; vinyasa betyr å gå fra stilling til stilling; og det kan jo gjøres på utrolig mange måter og kombinasjoner. Vi viser stillinger som egentlig ikke er stillinger, men som er trening på stillinger. På søndagene viser vi rolige ting; det er jo tross alt hviledagen i uken.

Vi håper å vise litt av mangfoldet av hva vi holder på med, slik at folk får lyst til å gjøre yoga hos oss!india-statue-1

Disse filmene viser IKKE hva vi krever av elever – hos oss kommer du som du er!

Hos oss er alle velkommen – hos oss gjør alle yoga på sitt eget nivå.

Man må ikke stå på hodet, eller være istand til å knytte benene sammen i padmasana for å få ned stressnivået sitt – eller for å få en sterkere kropp.

Håper dere vil følge kalenderen, og kommenter gjerne.

De som liker og deler, er med i trekning av klippekort og t-skjorter. Første trekning er 15. desember.india-basseng-1

Det eneste som kan stoppe julekalenderen nå, er eventuelt nettverket i India.  Nå er jeg i India frem til 14. desember, så vi får se om nettverket vil virke. Jeg husker da jeg var i India for to år siden, hadde jeg internett på hotellrommet; men det tok veeeldig lang tid. Gøy å leve på grensen, haha.

Bildene er tatt av Elin Frafjord og Janna Brattli.

 

FB: YogaYogaStavanger

@yogayogastavanger

 

Se også om hvorfor folk gjør yoga på YogaYoga her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*