”Hva har yoga gjort for deg?” – spørreundersøkelsen vår

Vi på YogaYoga la ut en spørreundersøkelse:

 

”Hva har yoga gjort for deg?”

 

Uten å tolke noe videre, så gjengis noen av alle de fantastiske svarene her.

 

Lurer du på om du vil begynne med yoga? Les disse fantastiske kommentarene; vi håper å se dere på yogatimer hos oss! Se vårt tilbud på YogaYoga.no

 

Ni fantastiske svar:

 

”Etter 5 ryggoperasjoner er den beste form for trening som har hjulpet meg å minske smertene i ryggen.”

Lene Lausnes, Sr. Kontrakt konsulent

 

”Yoga har gjort meg mykere og stødigere. Likevel er det den mentale biten som er viktigst for meg. Yoga hjelper meg å finne det rette stressnivået i en hektisk hverdag.”

Knut Hodne, Lærer

 

”Redusert stressnivå og færre spenninger i kroppen. Redusert hodepine. Økt kroppsbevissthet (holdning, finjustering av bevegelser og koordinering). Lært nyttige verktøy til bruk i hverdagen for å roe ned og finne tilbake til oppmerksomheten på her og nå. Synes i tillegg det er gøy, veldig lærerikt og lystbetont. Jeg gleder meg alltid til å komme på timer på YogaYoga!”

Mette, Fysioterapeut

 

”Selv om jeg har vært borti mange yoga-typer gjennom årene har jeg aldri følt meg så ivaretatt og tilrettelagt for som hos YogaYoga. Iyengar-yoga har bydd på muligheter som jeg ikke har møtt før, med instruktører som tilrettelegger øvelser for den enkelte. Jeg har fått mer energi, større kroppsbeherskelse, økt velvære i hverdagen, og det er helt slutt på nakke og skuldervondt.”

Nina, Leder

 

”Gitt meg en smertefri kropp”

Kjellaug Haugvaldstad, Frisør

 

”Yoga har gitt meg smidigere og sterkere kropp, og for å ikke glemme hvor godt det er for et stresset og travelt hode! Jeg har leddproblemer som holdes i sjakk ved hjelp av yoga. Jeg er avhengig!”

Ina Aurtun, Økonomisjef

 

”I en travel hverdag med barn, lekser, barnas fritidsaktiviteter, jobb og hus er det vanskelig å sette av tid til seg selv. Når jeg gjør yoga klarer jeg å glemme alt jeg «må gjøre», og alt jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke får gjort. Da er jeg tilstede i øyeblikket. Det fine er, at jeg også er mer tilstede etter en yoga-time.”

Tina, Lærer

 

”Endelig har jeg funnet en form for trening, som gir meg en indre motivasjon til å fortsette.  Utover det, så merker jeg mindre stivhet, bedre balanse, mer ro.  Natten etter en yogatime sover jeg veldig godt.”

Nina Steen Læknes, Kvalitetssjef

 

«Gitt meg en ny dimensjon i livet. Styrket meg både mentalt og fysisk. Lært å flytte grenser. Bedre søvnmønster. Flinkere til å slappe av og roe ned.»

Inger Sofie Mellemstrand Sætre, Pensjonist

 

Vil du lese om effekten av Iyengar yoga for Ryan Giggs, og andre engelske fotballspillere, så ser du her

Les også hva noen av Glenns elever sier; en verdensmester i seiling, en ballerina +++ se her

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*