Wok med egg og nudler

wok-med-egg-og-nudlerAlternativ til sånne stekte nudler du kan få på thai-restauranter. Men her er grønnsakene friskere og i større andel. Om det er sunt eller ikke går nok mest ut på å utøve måtehold med bruk av tamari/soyasaus.

Kjemperaskt å lage, og veldig godt.

 

Ingredienser:

Kokosolje, eller annen olje

1 løk

2 fedd hvitløk

¼ purre

1 gulrot

½-1 brokkoli

½ grønn paprika

½ rød paprika

Thai-krydderblanding om ønskelig

4 egg

400 gram risnudler

Tamarisaus (det sunne alternativet til Soyasaus) eller Soyasaus til slutt – smak deg frem

 

Fremgangsmåte:

Kok opp vann for å koke risnudler etter anvisning på pakken.

Stek løk i kokosolje, tilsett så hakket hvitløk, og evt thai krydderblanding (ikke nødvendig). Tilsett grønnsaker. Stek til det er mørt. Tilsett ingefær og Tamarisaus.

Lag eggerøre av de fire eggene i en panne ved siden av.

Tilsett egg og nudler og bland sammen

 

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*