Adventskalender til YogaYoga desember 2017 – vinn yoga!

Vi vil hver dag legge ut et nytt innlegg på FB og Instagram.

Vi håper dere vil like – og like det. Om dere i tillegg kommenterer innlegget, vil det øke dine sjanser betraktelig for å vinne yoga hos oss.

Innleggene vil være bilder, filmer og blogginnlegg. Bidragsytere er både lærere på YogaYoga og elever.

Hvis du er elev hos oss – og har noe å bidra med – så vil vi veldig gjerne ha ditt bidrag! Alle har hver sin yogastemme – eller hvert sitt yogabilde, om det er hjemme, ute, med katten, ungen eller hunden, eller hva som helst. Vi vil ha deg med!

Hvis du har noe å si om din yogaerfaring – vil vi også ha deg med!

Send da en mail til meg på bodil(at)yogayoga.no

Kvalitet

Det har vært et mye omtalt et innlegg fra Anne Lindmo om at ambisjonsnivået til adventskalendre må legges lavt. Der ligger jeg personlig veldig bra an, for i år fikk jeg ikke en gang lov å lage pakkekalender til to av barna – de syntes jeg hadde gjort en så dårlig jobb de to siste årene. Selv om betingelsene for å få en sjokoladekalender var at alt måtte spares til juleaften – foretrakk den ene ungen sjokoladekalender. Melding mottatt hos mor. Søstrene Grene og/eller TGR omsatte for bittelitt mindre i år, jeg sparte en del timer i innkjøp og innpakking (!). Vinn-vinn – i forhold til at ungene visste det ikke fantes bedre alternativ (dvs bedre mor tilgjengelig).

Adventskalender til YogaYoga derimot blir bra! Her er det mange bidragsytere, masse har skjedd hos oss, og masse skjer fremover. Vi håper at adventskalenderen vil inspirere dere til å komme i gang med/ få (mer) inspirasjon til å praktisere Iyengar yoga – verdens beste yogaform! Det håper vi at dere forstår i løpet av desember!

Velkommen til oss!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*