Salat med puy-linser, feta, avokado og yoghurtdressing

Denne salaten inneholder puy-linser. Dette kan være rester fra en middag, eller at en koker opp puy-linser for å ha liggende til forskjellige retter i løpet av noen dager. Veldig praktisk.

 

En salat en får masse proteiner, og en trenger ikke brød ved siden av.

 

Ingredienser:

til en person

 

4 blad crispi-salat

Puy linser

1 avokado

¼ agurk

6 små tomater

½ hakket paprika i forskjellige farger

1/3 pk fetaost

5 ss gresskarfrø

olivenolje

sitron

salt, pepper

Fremgangsmåte:

Legg crispisalaten i en skål. Hell over litt olivenolje, salt og pepper. Legg på oppkuttet agurk, paprika, småtomater og avokado, samt puy-linser*. Sitronsaft på avokadoen. Del fetaost i terninger eller strø i biter. Hell over yoghurtdressing**. Strø gresskarfrø over.

 

*Puy-linser:

Puy-linser kan en koke når som helst og ha stående i kjøleskapet. Tilsett puy-linser i mye kokende vann, la koke til de er møre, ca 20 min. Sil, legg tilbake i gryten, og tilsett god olivenolje og salt.

salat-feta-yoghurt-1

**Yoghurtdressing:

Tine yoghurt

Hakket mynte

Sitronsaft

Salt, pepper

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*