Pasta med tomatsaus og grønne linser

Kjempegodt, det blir liksom Bolognese erstatning for å gjøre dette til en veggis-middag pasta-med-tomatsaus-og-grønne-linser

 

Ingredienser:

Ghee eller annen olje til steking

2 løk

2 fedd hvitløk

1 gulrot

Ca 8 friske tomater

Salt, pepper og sukker

Parmesan

 

Fremgangsmåte:

Speltpasta:

Kokes som anvist på pakken.

Tomatsaus:

Stek løk og hvitløk i ghee/olje. Tilsett raspet gulrot. Tilsett tomatene, som er delt opp i grove biter. Tilsett ½ ss sukker ca. Du kan velge å skolde tomatene først, men da er det ikke lenger en middag laget på ti minutter. La at koke på svak varme i ca 10 min. Tilsett salt og pepper, og blend alt med en stavmikser.

Små grønne linser:

Linser trenger ca 15-20 min å koke – og kan kokes dagen før. Når de er ferdig kokt, ta dem over i sil, tilbake i gryten, og tilsett god olivenolje og salt og pepper.

Alle ingredienser er så sunne, så en kan ha mye saus og linser og mindre pasta om en ønsker.

 

Serveres med revet parmesan.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*