Kikertsuppe

Igjen en enkel suppe med nok proteiner og karbohydrater

 

Ingredienser:

2 små, eller 1 stor løk

2 fedd hvitløk

Olje/smør/ghee til steking

3 poteter

3 dl kokte kikerter

Grønnsaksbuljong

1-2 dl melk eller fløte

Masse persille eller andre urter

 

kikert-suppe-2

Fremgangsmåte:

Hakk grønnsakene.

Varm opp olje/smør/ghee i en gryte. Stek løk, tilsett hvitløk. Tilsett potetene og kikertertene. Tilsett ca 1,5 liter vann. La koke i ca 15 min.

Tilsett hakket persille. La noe være igjen til pynt.

Bruk en foodprocessor til å blende suppen. Det blir ikke blendet nok med en stavmikser, på grunn av kikertene.

Tilsett 1-2 dl melk eller fløte. Varm opp igjen.

Det er nok næring i suppen, så en trenger ikke noe tilbehør.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*